Hirdetés

A Mandalóri 3. évadának van egy rejtett, bővített előzetese is

|

Pár napja érkezett meg a harmadik szezon első kedvcsinálója, amit magyar felirattal nézhettetek meg nálunk, de úgy tűnik, hogy a Disney+ tartogat egy másik változatot is.

Hirdetés

Már nem kell sokat várniuk a Star Wars rajongóknak arra, hogy újra láthassák Pedro Pascalt a már jól ismert páncéljában, oldalán az elmaradhatatlan Groguval (vagy Baby Yodával, ahogy az internet ismeri), hiszen a Boba Fett könyve sorozatban újra összeállt Din Djarin és kis pártfogoltja. 

A Mandalóri harmadik évadában tehát együtt indulnak el a Mandalor bolygóra annak reményében, hogy hősünk bűnbocsánatot nyerjen, miután elkövette azt a vétket, hogy levette mások előtt a sisakját. Persze nem csak ebből fog állni az egész szezon, de hogy pontosan milyen izgalmakra számíthatunk még, abból a nemrég kiadott legelső, már magyar felirattal is nézhető előzetes adott ízelítőt. 

Hirdetés

Csakhogy a Disney+-on van egy speciális második trailer is, amely tartalmaz egy alternatív jelenetet, mely egyben egy nagy tease-elés is. Ezt az előzetest azok tudják megnézni, akik előfizettek a streaming szolgáltatásra, meglátogatják a sorozat adatlapját és az Extrák fülre lépnek. A ScreenRant értesülései szerint ez a változat egyelőre csak az amerikai előfizetők számára érhető el, a világ többi részén nem, így a hír írásának pillanatában a magyar Disney+-on sem volt még fent. 

A leírások alapján ebben az új jelenetben állítólag két személyt láthatunk (a kilétüket nem erősítették meg), akik a Coruscanton tanyázó csillagrombolók előtt állnak, amiket vagy javítanak vagy szétszerelnek. Bár korábban már volt rá utalás, hogy A Mandalóri 3. évada során megfordulunk Coruscanton is, ám az, hogy a csillagrombolók ott vannak, még izgalmasabbá teszi a dolgot. Íme: 

A Mandalóri 3. évada március elsején fog elrajtolni a Disney+-on. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)