Hirdetés

A Mandalóri alkotóinak lövésük sincs, hogyan ér majd véget a sorozat

|

Szinte vakon gördítik előre a népszerű The Mandalorian cselekményét, kérdés, hogy ez meddig maradhat érdekes.

Hirdetés

A Star Wars jogait megkaparintó Disney bölcsen döntött, amikor A klónok háborúja alkotóit, John Favreaut és Dave Filonit bízta meg A Mandalóri sorozat elkészítésével, hiszen a széria a George Lucas utáni éra egyik, ha nem a legjobban fogadott produkciója lett.

A Din Djardin és Grogu kalandjai körüli lelkesedést mutatja, hogy a március 1-jén rajtoló harmadik évad előzetese rekordot állított fel a YouTube-on, Favreau pedig nemrég megerősítette, hogy már el is készült a negyedik évad történetével. A folytatást illetően viszont még ő sem tudja, hogy tulajdonképpen merre is tartanak a főhősök.

Hirdetés

A 2008-as Vasemberrel az MCU-t is beindító filmes nemrég a Total Filmnek adott interjút, amelyben feltették neki a kérdést, hogy közeledünk-e a fináléhoz, látja-e már a történet végét. Favreau azonban elismerte, hogy nincs ilyen vezérfonal: szerinte idővel ugyan lesz valamiféle megoldásuk a sorozatban lévő karakterek számára, de nincs megadott befejezés, amelynek irányába építkeznének.

"Épp ellenkezőleg, szeretem, ha ezek a történetek folytatódnak és folytatódnak. Tehát ezek a karakterek potenciálisan még velünk lehetnek egy darabig, és nagyon szeretem az ő hangjukon mesélni a történeteket, szeretem, ahogy a kalandok kibontakoznak, és már alig várom, hogy még sok mindent csinálhassak."

- nyilatkozta az alkotó. Ez egyrészt jó hír lehet azoknak, akik minél többet akarnak látni A Mandalóriból, vagy akár az olyan karakterekről, mint a saját sorozatot kapott Boba Fett és Ahsoka Tano, másrészt viszont Favreau szavait olvasva óhatatlanul is eszünkbe juthat az új Star Wars trilógia, amely szintén előre lefektetett vezérfonal nélkül haladt a fináléja felé, és végül nem is sült valami jól el a dolog.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Egyelőre persze az a fontos, hogy elégedettek legyünk a következő évaddal, amely Favreau szerint a korábbi szezonok több felgyülemlett kérdésére is választ fog adni.

"Rengeteg kérdésre kell választ kapnunk, és remélhetőleg minden összeáll ebben az évadban, amikor visszatérnek a Mandalore-ra, és kiderül, miként fejlődik tovább a mandalóri kultúra a történelmüknek ezen a kritikus pontján."

Ti várjátok A Mandalóri új epizódjait?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)