Hirdetés

A Marvel Amerika Kapitányt csinál az új Pókemberből

|

Miles Morales egy Amerika Kapitány jelmezét idéző új gúnyában és az ikonikus pajzzsal feszít egy új borítón.

Hirdetés

Miles Morales, az Ultimate univerzum második Pókembere immár hosszú ideje a Marvel fő, 616-os számú képregényes univerzumának kulcsfontosságú szereplője. Sokadik saját képregénysorozata fut éppen, a Miles Morales: Spider-Man 28. számának borítóját pedig nemrég mutatta meg a nagyérdeműnek a Marvel Comics, ezen pedig egy teljesen új szettben láthatjuk a főhőst.

Úgy fest, hogy Miles Morales egy Amerika Kapitány ruhájára hajazó szuperhősjelmezt kap, sőt még az ikonikus kör alakú pajzs sem maradhat el. 

Hirdetés

Egyelőre nem tudni, hogy csak valamiféle extra cover artról, vagyis egyedi borítóképről van szó (hasonlóra volt már példa nem is egy alkalommal a kiadó történetében), vagy ténylegesen Amerika Kapitánynak áll a sztoriban az ifjú Pókember. A jelmez mindenesetre remekül fest, Iban Coello és Alejandro Sanchez munkája piszkosul jól néz ki.

A ruha nem csak magában hordozza az Amerika Kapitányra jellemző alapvetéseket, de egyúttal utal Miles Puerto Ricó-i származására is, hiszen mellkasrésze egy az egyben Puerto Rico zászlaját idézi.

Íme a szóban forgó borító:

Ha többet akartok megtudni Miles Moralesről, akkor érdemes megnézetek 2018-ban készül magyarázó videónkat:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)