Hirdetés

A Marvel bemutatta a Loki sorozat első trailerét, természetesen Tom Hiddleston főszereplésével

|

Jövő tavasszal tovább bővül a Marvel Cinematic Universe, érkezik ugyanis a Loki sorozat több kiváló színésszel a főbb szerepekben.

Hirdetés

A első bejelentés óta viszonylag kevés információ érkezett a Marvel Loki tévésorozatával kapcsolatban, ma viszont a Marvel Studios bemutatta a Disney+-on debütáló széria első kedvcsinálóját. A címszereplőt pedig nem más, mint a szerepben lubickoló Tom Hiddleston alakítja.

A Loki forgatásai idén januárban kezdődtek, de a koronavírus világjárvány miatt márciusban megszakadtak a munkálatok. A produkció szeptemberben folytatódott, és a tervek szerint valamikor jövő májusban fog érkezni a sorozat. Kedvcsinálónak kaptunk egy közel 3 perces videót, nézzétek meg alább.

Hirdetés

Hiddleston mellett egyébként a főbb szerepekben Owen Wilson, Gugu Mbatha-Raw és Sophia Di Martino fognak játszani, illetve Richard E. Grant is fel fog majd bukkanni egy egyelőre titokban tartott szerepben.

Nektek hogy tetszik a Loki, várjátok már a sorozatot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)