Hirdetés

A Sony Pictures cáfolja, hogy Tobey Maguire és Andrew Garfield aláírtak volna egy Pókember filmre

|

Úgy tűnik, hogy egy ideig még várnunk kell egy élőszereplős Irány a Pókverzum mozi megvalósulására.

Hirdetés

Nemrégiben az a pletyka kapott szárnyra egy Sony-közeli forrástól, hogy a következő Pókember filmre már le is igazolt Tobey Maguire és Andrew Garfield, akik korábban mindketten megformálták Peter Parkert. Ezzel az MCU-ba bevezették volna a multiverzumokat, azaz olyan párhuzamos univerzumokat, melyeknek köszönhetően átjárás nyílt volna korábbi és mostani mozik között. A Sony most lehűtötte a kedélyeket.

Hirdetés

Noha mind szívesen láttuk volna a filmtörténet három híres hálószövőjét (tripla alliteráció achievement unlocked) egy moziban, a jelek szerint erre nem a közeljövőben kerül sor. A Sony Pictures képviselője így reagált az értesülésekre:

"Ezeket a pletykákat nem tudjuk megerősíteni."

Ez céges nyelvezetről lefordítva annyit tesz: nem történet semmilyen aláírás. Persze azt nem zárhatjuk ki, hogy valamikor a jövőben sor kerül Maguire és Garfield leszerződtetésére, hiszen egy élőszereplős Irány a Pókverzumban nagyon is lenne potenciál. Pláne azután, hogy Doctor Strange is helyet kap a készülő Pókember 3-ban, aki előbb saját mozijában hivatalosan is bevezeti a multiverzumokat az MCU-ba.

Ne adják tehát fel a reményt azok, akik nagyon várnak egy remek crossover-filmet, hiszen előfordulhat, hogy a türelem végül meghozza gyümölcsét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)