Hirdetés

A Marvel leleplezte Pókember új jelmezét

|

Az Amazing Spider-Man #61-ben felbukkan a hálószövő új maskarája.

Hirdetés

Miközben a Marvel's Spider-Man: Miles Morales és a Spider-Man Remastered is roskadozik az egyedi skinektől, valamint várhatóan a következő Pókember filmben több karakter is felbukkan majd a saját kinézetében, a képregényekben  lapjain is új gúnyát kapott Peter Parker. Pókarc futurisztikusnak ható dizájnját azonban csak 2021 tavaszán láthatjuk majd akcióban. 

A Dustin Weaver által tervezett jelmezt a kék, fehér és narancssárga színek jellemzik, és kicsit olyan elektromos érzetet kelt. Egyelőre nem tudni, hogy pontosan milyen speciális tulajdonságai vannak a ruhának, de érdemes észben tartani, hogy Pókembernek rengeteg olyan felszerelése van, amit csak egy küldetés erejéig vagy ellenfél legyőzéséig használ, nem feltétlenül hosszú távon.

Hirdetés

Mindenesetre az új jelmez a 2021. március 10-én megjelenő Amazing Spider-Man #61-ben fog debütálni, valamint ez látható a #62-es és #63-as szám borítóján is, szóval egy ideig a rajongókkal marad: 

Az első részletek alapján Pókembernek az említett füzetekben újfent Kingpinnel gyűlik meg a baja, akivel már a '60-as évek óta hadban áll. Weaver elmondta, hogy már alig várja, hogy a képregényt rajzoló Patrick Gleason valóra váltsa az elképzelését, amit Nick Spencer íróval és Nick Lowe szerkesztővel együttműködve álmodtak meg. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)