Hirdetés

A Marvel Disney+-os sorozat helyett mozifilmet gyúr az Armor Warsból

|

Változatlanul a Golden Globe-díjas Don Cheadle a néhai Tony Stark legjobb barátjáról szóló produkció főszereplője.

Hirdetés

Noha a Kevin Feige vezette Marvel Studios hosszú évekre előre gondosan megtervezte az MCU következő fázisait, és azt, hogy a már bejelentett filmek, sorozatok, animációs produkciók pontosan hol foglalnak helyet benne, egy ilyen nagyszabású tervet időnként óhatatlanul módosítani kell. Elvégre mindig benne van a pakliban, hogy valamilyen okból távozik az egyik projekt élére kinézett rendező (Penge), de az sem példa nélküli, amikor menet közben jönnek rá az alkotók, hogy elsőre talán mégsem a megfelelő formátumot választották valamely történet elmesélésére.

Így járt a Don Cheadle főszereplésével készülő Armor Wars is, amely eredetileg hatrészes minisorozatként debütált volna a Disney+ streaming platformon, de mint arról a The Hollywood Reporter elsőként beszámolt, a Marvel meggondolta magát, és inkább moziban nézetné meg velünk James "Rhodey" Rhodes, vagyis War Machine (magyarul Hadigép) kalandjait.

Hirdetés

Bár az Armor Wars premierdátumát eddig sem ismertük, a projekt újratervezése várhatóan csúszással fog járni. Egyelőre annyit tudni, hogy a forgatókönyvíróként felfogadott Yassir Lester marad a helyén, a forgatás pedig 2023 elején veheti kezdetét az atlantai Trilith Studios területén, de az továbbra is rejtély, hogy ki rendezi majd. Rhodey mellett egyébként A Hangya és a Darázsban felbukkant Sonny Burch (Walton Goggins) karakterének visszatérését erősítették meg a Secret Invasion eseményei után játszódó filmben.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)