Hirdetés

A Marvel egy titokzatos filmet rejteget a Captain Marvel 2 és a Black Panther 2 között

|

Nagyrészt már képben vagyunk a Marvel Studios következő néhány évével, de van egy cím, amiről semmit sem tudunk.

Hirdetés

A legutóbbi tájékoztató óta már tudjuk, hogy mire számíthatunk a következő években. A Marvel Studios egy rakat szuperhősös tartalommal készül Disney+-ra és a mozivászonra egyaránt, de a filmes beosztásban van egy titokzatos lyuk, amiről szinte semmit sem tudunk.

Annyi biztos, hogy egy Marvel film érkezik 2022. október 7-én, de a címet nem ismerjük. Mondjuk tippjeink akadnak, már ha a Disney nem készül valami nagyon izgalmas meglepetésre.

Hirdetés

A titokzatos film a Captain Marvel 2 és a Black Panther 2 között kapott helyet. A Blade például egy tökéletes választás lehet erre a bemutatóra: megvan a főszereplő, és megvannak a stáb legfontosabb tagjai. Egy ilyen alappal abszolút elképzelhető, hogy a film elkészül 2022-ben, de hasonlóan esélyes az Ant-Man and the Wasp: Quantumania is.

A kevésbé valószínű, de szintén nem lehetetlen jelölt a Deadpool 3, elvégre a jogok már szintén a Marvelnél vannak. A stúdió többször jelezte, hogy eszük ágában sincs kidobni azt, amit a Fox már megalapozott a karakterrel. A Fantasztikus Négyes, és a többi új projekt még messze vannak ahhoz, hogy elkapják a 2022-es dátumot, így ezek kilőve. Persze bármikor okozhat meglepetést a stúdió. 

Ti mit gondoltok, mi lehet a titokzatos Marvel film a Captain Marvel 2 és a Black Panther 2 között?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)