Hirdetés

A Marvel egy végső csatával dönti el, ki maradhat Pókember

|

A Beyond Corporation munkájának köszönhetően Ben Reilly karaktere annyira erős lett, hogy Peter Parkernek muszáj szembeszállnia vele.

Hirdetés

Kiadott egy részletet a Marvel a következő Amazing Spider-Man képregényből, ami úgy tűnik pontot tesz a Beyond éra végére, és végleg eldönti, hogy ki maradhat Pókember. Az elmúlt részekben azt figyelhettük, ahogy Peter Parker klónjának, Ben Reilly-nak teljesen eltorzul a tudata, ami kettejük végső összecsapásához vezet.

Az előző füzetekben Peter Parker kórházba került, feladatait pedig Ben Reilly vette át, aki a Beyond Corporationnel is együtt dolgozott, hogy hatékonyabb lehessen. Kiderült azonban, hogy a cég sokkal korruptabb és hataloméhesebb, mint azt Reilly gondolta. A Beyond szép lassan teljesen az irányítása alá vette Parker klónját, akinek elméjét ügyesen manipulálva teljesen széttördelték.

Hirdetés

Ben Reilly olyan fontos, Parkerből átültetett emlékeket is elvesztett, mint például Ben bácsi szavai az erőről és a felelősségről, ezek nélkül pedig sosem lehet annyira jó Pókember, mint Peter Parker. Korábban Peter és Ben összefogtak, hogy együtt tegyék tönkre a Beyondot, azzal azonban, hogy Peter kórházba került, Ben a saját kezébe akarta venni az irányítást. Mire Peter visszatér, nem marad más választása, mint szembeszállni a klónjával, aki megtámadja őt, mivel már teljesen reményvesztett a memóriavesztése miatt.

Miközben alapvetően Peter Parkerrel könnyebb szimpatizálni, ne feledjük el, Ben sincs könnyű helyzetben. Az egész életét úgy élte le, hogy tisztában volt vele, ő csak egy klón, aki egy másik ember emlékeiből táplálkozhat, később azonban még ezeket is ellopták tőle. Nem csoda tehát, hogy Peter ellen fordul, hogy megvédje és fenntartsa azt a karaktert, amit tulajdonképpen magának épített fel.

A Beyond éra utolsó darabja, az Amazing Spider-Man 93. füzete március 30-án jelenik meg az Egyesült Államokban. Ezt követően az Amazing Spider-Man újraindul egyes számozással.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)