Hirdetés

A Marvel egyik leghatalmasabb gonosztevője tűnhet fel A Hangya 3-ban

|

Ha eddig még nem ismertétek volna Kang, a hódító nevét, akkor itt az ideje, hogy megtanuljátok, mert a jelek szerint hamarosan a moziban is találkozni fogtok vele.

Hirdetés

Két hete már szó esett arról, hogy a Hangya 3 sokkal nagyobb film lesz, mint az előző kettő, most pedig nagyon úgy tűnik, ez a hatványozódás bizony az új rész főgonosza esetében is tetten érhető. A legfrissebb értesülések szerint ugyanis a Hangya 3 nem mást, mint a Marvel képregények egyik legnagyobb hatalomnak parancsoló szupergonoszát, Kangot, a hódítót vezeti be a filmes univerzumba. 

Hirdetés

A Deadline értesülései szerint pedig már ki is szemelte a stúdió azt a színészt, aki eljátszhatná majd az időutazó Kangot: elvileg a Lovecraft Countryból is ismert Jonathan Majors kapja meg a szerepet. 

Jonathan Majors

A képregények története szerint Nathaniel Richards, a Fantasztikus Négyes vezető Reed Richards távoli leszármazottja a 30. században született, viszont visszautazott az ókori Egyiptomba, itt pedig Rama-Tut fáraóként bukkant fel a Fantastic Four 1963-ban megjelent 19. számában, ez volt a karakter első debütálása. 1964 szeptemberében viszont már a The Avengers 8. füzetében Kangként, a hódítóként tört borsot a Bosszúállók orra alá. 

Kang időutazóként temérdek futurisztikus kütyüvel rendelkezik, így a legkeményebb szuperhősök számára is komoly ellenfél. Kíváncsian várjuk, mit kezd majd vele Hangya és Darázs párosa.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)