Hirdetés

A Marvel egyik sztárjával erősíthet az új Jurassic World film

|

Miután meglett a rendező, a Universal Pictures megtalálhatta a főszereplőt is.

Hirdetés

A 2022-es Jurassic World: Világuralom sikere után egyértelmű volt, hogy a Universal Pictures tovább szeretné sajtolni a franchise-t, és év elején világossá is vált, hogy jön a folytatás. A forgatókönyvet David Koeppre (Jurassic Park, Pókember) bízták, a rendezői székre pedig a Deadpool 2 és a John Wick rendezőjét nézték ki, csakhogy David Leitch nem tudott megegyezni a stúdióval

Hamar megtalálták az utódját Gareth Edwards személyében (aki többek között a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történetet és legutóbb Az alkotót követte el), viszont még mindig csak az alkotóknál tartunk, eddig egyetlen szó sem esett arról, hogy kikből áll majd a szereplőgárda. 

Hirdetés

Nos, a TheInSneider pár hete megosztott értesüléseit most a The Hollywood Reporter megerősítette, így már biztosabban számolhatunk be róla, hogy a Universal Pictures illetékesei Scarlett Johanssonnal folytatnak tárgyalásokat arról, hogy csatlakozzon az új Jurassic World filmhez főszereplőként. Hogy kit játszana, azt nem tudni, de állítólag ez egy újrakezdés lesz a franchise számára, a következő rész pedig egy új trilógia első felvonása lehet. Hogy ez teljes rebootot jelent-e, vagy csak a már meglévő idővonal egy más pontján játszódik-e, arról szintén nincsenek információk. 

A Universal Pictures viszont a jelentések alapján továbbra is 2025-ös premierrel számol, így miután a stáb ilyen gyorsan összeállt, számíthatunk rá, hogy a castingról is hamar és gyakran hallunk majd. A kétszer is Oscar-díjra jelölt, a Marvel Fekete Özvegyeként még populárisabb Scarlett Johansson pedig hatalmas fogás lenne a produkcióhoz. Ti örülnétek a csatlakozásának?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)