Hirdetés

A Marvel filmek keresztapja szerint több Pókember 3 pletyka sem alaptalan

|

A Marvel Studios elnöke, Kevin Feige beszélt a Pókember 3 körüli pörgésről, és jót mosolygott a dolgon.

Hirdetés

Ha elhiszünk mindent, amit az interneten találunk, akkor egyrészt az életünk egy nagy, véget nem érő, 24 órás rettegésparti, másrészt viszont azt feltételezhetjük, hogy a Pókember 3-ban több karakter lesz, mint képkocka.

Lassan Super Smash Bros. Ultimate szintre emelkedik a "mindenki benne lesz" hype az új Spider-Man mozi kapcsán, Kevin Feige pedig láthatóan élvezi a dolgot. A Marvel Studios elnöke nyilatkozott az ügyben, de persze a világért sem mondott volna bármilyen konkrétumot, csak tovább hergeli az amúgy is erősen feszülten várokozó rajongótábort.

Hirdetés

A keresztapa figyeli az internetet, és néha meglepődik egy-egy pletykán:

"Olvastam dolgokat. Nem vagyok benne biztos, hogy olvastam minden dolgot. Az internetes spekuláció legmókásabb része, hogy vannak dolgok, melyek nem lehetnének távolabb a valóságtól, ugyanakkor vannak, melyek meglepően közel vannak az igazsághoz. Persze, ha ennél többet árulnék el, akkor már nem is lenne mókás a dolog."

Ugyan Feige nem erősítette meg, hogy lesz-e több Pókember vagy több szupergonosz, arra azért erősen utalt, hogy a multiverzum része lesz az MCU jövőjének.

"A legnagyobb nyom ott van a Doctor Strange film címében."

A Pókember: Irány a Pókverzum! nagyon jó fogadtatást kapott, így valószínűleg az MCU csapata is bátrabban ugrik neki a témának. Mi kíváncsian várjuk, hogy kiderüljön mi lesz az eredménye a nagy multiverzumos összeborulásnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)