Hirdetés

A Marvel hivatalosan is bejelentette, hány epizódból áll a WandaVision

|

A Disney+ első Marvel-sorozata egy kicsit hosszabb lesz, mint azt sokan gondolták volna.

Hirdetés

Mikor a WandaVision kapcsán a hivatalos kommunikációban megjelent az a kijelentés, hogy a széria egy hatórás mozifilmnek felel meg, sokat egyből úgy értelmezték mindezt, hogy hat darab, egyenként egyórás epizódból áll majd a sorozat. Később viszont már arról esett szó, hogy a WandaVision hosszabb lesz, mint a többi Disney+-os MCU sorozat. 

A közelgő premier tükrében nem lehetett már sokáig húzni a dolgot, a Marvel pedig végre előállt a hivatalos válasszal.

Hirdetés

Összesen kilenc részen át követhetjük majd Wanda és Vízió bizarrnak ígérkező kalandját, ami egészen pontosan január 15-én startol el. A sorozat így március 12-én pénteken ér véget, egy héttel később pedig már el is rajtol a következő MCU széria, a The Falcon and The Winter Soldier. 

A WandaVision már csak azért is kiemelten fontos lesz, mert elvileg felvezetőként szolgál a Pókember 3-hoz és a Doctor Strange in the Multiverse of Madness mozihoz is. Mi egyelőre kimaradunk belőle, de elvileg 2021 folyamán hazánkban is elérhetővé válik majd a Disney+, szóval nem kell vészesen sokáig várnunk ahhoz, hogy VPN használata nélkül is nézhessük a Marvel (vagy épp Star Wars) sorozatokat. 

Nemrég toplistába gyűjtöttük, mely Marvel sorozatokat várjuk a legjobban és a legkevésbé, ezt a cikket is érdemes lehet elolvasnotok - sőt, videó formájában is eléritek a listát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)