Hirdetés

A Marvel hivatalosan is közzétette a WandaVision főgonoszának betétdalát

|

Ha te sem tudtad kiverni a fejedből a legutóbbi rész végén hallott nótát, akkor van egy rossz hírünk: most már akármennyiszer újra meghallgathatod.

Hirdetés

Értelemszerűen a következő sorok spoileresek lesznek a WandaVision tévésorozat legutóbbi része kapcsán, szóval csak és kizárólag akkor folytassátok az olvasást, ha ez a tény a lehető legkisebb értékben sem zavar benneteket. Mi szóltunk!

A múlt pénteki részben végre megtudtuk, ki mozgatja a háttérben a szálakat: nem Wanda, hanem a korábban Agnesnek hitt szomszéd, a Kathryn Hahn által alakított boszorkány, Agatha Harkness manipulálta végig az eseményeket, neki köszönhető például Higanyszál "visszatérése", és szegény Sparky kutyus halála is.

Hirdetés

Hogy ez a fordulat a lehető legegyértelműbb legyen, a Marvel immár sokadszorra törte át a negyedik falat a sorozatban, és egy kis dalbetéttel mesélte el, végig Agatha huncutkodott a színfalak mögött. Ez lett az "Agatha All Along" című dal, ami elképesztően fülbemászóan sikeredett. Nehéz megállni, hogy ne egész nap ezt dúdolgassa az ember, ezen pedig nem segít az sem, hogy nemrég hivatalosan is közzétette a Marvel a nótát a Twitteren.

Ha egyébként kíváncsiak vagytok arra, a képregényekben ki is volt az eredeti Agatha Harkness, akkor erről egy külön cikkben olvashattok. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)