Hirdetés

A Marvel Kapitány 2 kapcsán osztott meg fotókat Brie Larson, a főgonoszra is utalást kaptunk

|

Ahogy egyre bonyolódik a Marvel filmes univerzuma, úgy egyre több karaktert ismerhetünk meg. Brie Larson The Marvels fotóin is egy új szereplőt láthatunk.

Hirdetés

A The Marvels (vagy Marvel Kapitány 2) nagyon fontos film lesz az MCU új szakaszában. A szuperhősös mozi nem csak azért izgalmas, mert Marvel Kapitányt (vagy többet is, ugyebár) újra akcióban láthatjuk majd, hanem mert több új karakter is behoz a Marvel filmes univerzumába.

Az MCU egyik új szereplője Zawe Ashton lesz, akinek karakteréről még semmit sem tudunk, azt leszámítva, hogy valószínűleg a Captain Marvel új ellensége lesz. Legalábbis minden jel erre utal most.

Hirdetés

Brie Larson folyamatosan posztol a felkészüléséről, de most nem egy új edzőtermi videót, hanem pár stábfotót kaptunk tőle. A legérdekesebb a képeken a főszereplő pulcsija, amin a "Villain Lovers Club" azaz "főgonoszok szerelmeseinek klubja" felirat díszeleg.

Indulhat a találgatás: akkor Zawe Ashton lesz az új szupergonoszunk, aki a The Marvels középpontjában áll majd? Az utalás elég egyértelműnek tűnik, de mivel a film csak 2023-ban fog mozikba kerülni, így még lesz időnk agyalni, hogy pontosan kinek a szerepében láthatjuk majd.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)