Hirdetés

A Marvel legelső szimbiótája is szerepelhet a Thor: Szerelem és mennydörgésben

|

Saját LEGO-figurát kap a film szupergonosza is, aki a jelek szerint nem akármilyen fegyverrel vonul majd harcba.

Hirdetés

Várhatóan ez az év sem lesz unalmas a Marvel filmes univerzumában, hiszen tavasszal érkezik Doctor Strange következő önálló kalandja, amiben rengeteg ismerős arccal találkozhatunk majd.

Picit később, a nyár folyamán pedig a mozikba kerül Thor negyedik önálló MCU-s mozija, ami a Szerelem és mennydörgés alcímet viseli. Ebben újabb képregényes figura mutatkozik be az istenölőként ismert, Christian Bale által alakított "Gorr the God Butcher" személyében, akivel kapcsolatban nemrég fény derült egy újabb, meglehetősen érdekes részletre.

Hirdetés

Bemutatkozott ugyanis egy új LEGO-készlet, a The Goat Boat, amit az új Thor-film ihletett, és valószínűleg majd a mozivásznon is láthatjuk a legendás kecskék által húzott hajót. Az 564 darabos szetthez tartozik öt darab minifigura is, így a vásárlók megkapják Thor, Mighty Thor (azaz Jane Foster), King Valkyrie (nem elírás, tényleg királyként és nem királynőként szerepel a titulusa), Korg, valamint a gonosztevő Gorr miniatűr, kockásított mását is.

Nyilván fegyverek is helyet kapnak a pakkban, és a képek alapján megtalálhatjuk majd benne a Stormbreakert, illetve a látszólag újraalkotott Mjölnirt is. Ám feltűnt egy különleges penge is, amit a képregények rajongói valószínűleg hamar felismertek.

A dobozon Gorr kezében egy fekete kard látható, ami szinte biztosan "All-Black the Necrosword", hiszen a füzetekben is az ő tulajdonában volt a fegyver. A penge valójában a legelső szimbióta, amit a lények atyja, Knull alkotott meg - Venom meg a többiek csak később szálltak be a buliba. A kard megalkotásához kapcsolódik egyébként a szimbioták két gyengesége, a tűz és a hang is.

Persze simán elképzelhető, hogy az MCU-ban más eredete lesz a Necroswordnak, de a kard jelenléte már önmagában elég lehet ahhoz, hogy a rajongók még jobban várják a két Thor kalandját.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)