Hirdetés

A Marvel megtiltotta Kevin Feige-nek, hogy ezeket a karaktereket bevigye a Marvel filmekbe

|

Eleinte számos karaktert nem használhatott a Marvel Filmes Univerzum felelőse.

Hirdetés

Okosan felépített rendszer szerint haladnak a Marvel Filmes Univerzum egyes fázisai, ennek is köszönhetik a filmek mindent felülmúló sikerüket. Az első fázisban eredetfilmekből megismerhettük azokat a karaktereket, akik aztán a Bosszúállókban egy csapattá álltak össze, és sorra csatlakoztak hozzájuk újabb arcok, akiknek fontos szerep jutott a Végtelen háború és a Végjáték során.

Ugyanakkor lehet, hogy más karakterek is előkerültek volna, ha a Marvel nem tiltja meg használatukat a képregényfilmek felett bábáskodó Kevin Feige-nek.

Hirdetés

A The Story of Marvel Studios: The Making of the Marvel Cinematic Universe című könyvből kiderült, hogy miután Feige és csapata felkereste a céget ötleteivel, azt is tisztázni kellett, kik azok a szuperhősök, akik nem jöhetnek szóba. 

A listán szerepelt Daredevil, A megtorló (The Punisher) és a Szellemlovas (Ghost Rider) is. Mint azt bizonyára tudjátok, ők a múltban saját filmeket kaptak, ezért a filmes jogaik nem a Marvel tulajdonában voltak, így Feige sem érhetett hozzájuk. Mire sikerült visszaszerezni azokat, a Bosszúállók és A galaxis őrzői mellé már nem tudták volna betuszkolni őket a filmekbe.

Ezért döntött úgy az anyavállalat, hogy a Marvel Entertainment felügyeletével tévésorozatokat készíttet a felnőtt közönséget célzó figurákkal a középpontban (a Szellemlovas A SHIELD ügynökeiben bukkant fel). Feige is szeretett volna velük foglalkozni, de a fejeseknek eltérőek voltak az elképzeléseik.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Most, hogy a tévésorozatok is a Marvel Studios alá tartoznak, a Daredevilt, a The Punishert, a Jessica Jonest és minden mást pedig elkaszáltak, nem kizárt, hogy felbukkannak még a karakterek a Disney+-on. Egyelőre azonban Hawkeye, Ms. Marvel, She-Hulk és Moon Knight kalandjait élhetjük át a közeljövőben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)