Hirdetés

A Marvel most épp egy amerikai őslakos Amerika Kapitányt dobott be

|

Folytatódik a The United States of Captain America képregénysorozat, a harmadik számban ismét megismerhettünk egy új Amerika Kapitányt.

Hirdetés

Még márciusban írtunk arról, hogy a Marvel következő Amerika Kapitánya egy LMBTQ-aktivista lesz, mivel a kiadó az eredeti Amerika Kapitány debütálásának 80. évfordulóját ünnepelve elindított egy új képregénysorozatot The United States of Captain America címmel, ennek a szériának a füzeteiben pedig olyan új hősök bukkannak fel, akik maguk is valamiféle Amerika Kapitány szuperhősidentitást viselnek, ugyanakkor teljesen új karakterek. 

A harmadik számban például Joe Gomez, a kickapoo törzs saját Amerika Kapitánya mutatkozik majd be. A karaktert Darcie Little Badger és David Cutler találták ki.

Hirdetés

A The United States of Captain America sorozatban egyébként nem csak új Kapitányok bukkannak fel, hanem mind a négy fontos képregényes szereplő egyesíti erejét, aki eddig magán viselte a csillagos-sávos jelmezt: összeáll tehát Steve Rogers, Sam Wilson, Bucky Barnes és John Walker. A sztori kezdetén valaki ellopja Amerika Kapitány eredeti pajzsát, a hősök pedig ezt próbálják meg közös erővel visszaszerezni. Az említett új Kapitány, Joe Gomez alkotói egyébként maguk is amerikai őslakosok, Darcie Little Badger lipan apacs, David Cutler pedig qalipu mi'kmaq-származású.

Alább meg tudjátok nézni a The United States of Captain America harmadik lapszámának tervezett borítóját, valamint egy karaktervázlatot is Joe Gomezről. Gomez civilben építőmunkásként dolgozik, a szupergonoszok támadása utáni tereprendezéseken, visszaállításokon szokott segíteni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)