Hirdetés

A Marvel nem láncolja le többé a színészeket

|

Korábban akár kilenc szerepre is szólhattak a szerződések, de ennek már vége.

Hirdetés

Nem nehéz kitalálni, hogy egy olyan masszív gépezetnél, mint a Marvel Filmes Univerzum, muszáj jó előre tervezniük a készítőknek, ez pedig csak úgy lehetséges, ha az egyes karaktereket alakító színészek le vannak foglalva, nem vállalnak be más munkákat a marveles produkciók kárára.

Robert Downey Jr. például filmről-filmre hosszabbított, de Tom Hiddlestonnak legalább hat filmre kellett aláírnia, Samuel L. Jacksonnak kilencre, Anthony Mackie pedig csakis annak árán lehetett Sólyom, ha tíz alkalmat vállal. Sok színésznek ez biztosítékot jelentett arra vonatkozóan, hogy biztosan lesz munkája évek múlva is, a kötöttség viszont több szempontból is hátrányt jelentett. 

Hirdetés

A The Hollywood Reporter beszámolója alapján azonban a Marvel már nem követel meg ilyen kiterjedt szerződéseket. Kevin Feige, az MFU atyja és a Marvel Studios vezetője felismerte, hogy maga a franchise és az elmesélt történetek eléggé ösztönzőek önmagukban is a színészek megtartására. Feige szerint azt szeretnék, hogy az érkezők izgatottak legyenek amiatt, hogy ennek az univerzumnak a részesei lehetnek és hogy még több dologban részt vehetnek, vagyis ne azért tartsanak velük, mert kötelezettségeik vannak. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Ezek a kötelezettségek sokak számára voltak visszatartó erejűek (Chris Evans is harcolt érte, hogy kilenc helyett hat filmre vonatkozzon a szerződése), de most, hogy a Marvel Filmes Univerzum minden idők egyik legtöbb bevételt elért franchise-a, valószínűleg nem igazán kell győzködni a művészeket, hogy rábólintsanak Feige felkérésére. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)