Hirdetés

A Marvel nem titkolja tovább, ki az új Fekete Párduc, a friss előzetesben végre megmutatták őt

|

Nincs több titkolózás, beszédes trailert kapott a Fekete Párduc 2.

Hirdetés

A Fekete Párduc 2, avagy Black Panther: Wakanda Forever első kedvcsináló előzetese még szemérmesnek bizonyult, de az MCU kreatív fejesei láthatóan úgy érezték, nem kell többé titkolni azt, amit egyébként különféle játékfigurák már elárultak nekünk, így a film első teljes értékű trailerjében végre megmutatták nekünk az új címszereplőt, azt a Fekete Párducot, aki T'Challa halála után magára öltheti a jelmezt. 

Nem tudom, a világon bárkinek ez még újdonságot jelent-e, de álljon akkor itt feketén-fehéren: bizony tényleg T'Challa húga, Shuri lesz Vakanda új védelmezője - őt ismételten Letitia Wright fogja majd eljátszani.

Hirdetés

A nemrég közzétett (és nálunk természetesen magyar felirattal megtekinthető) Fekete Párduc 2 előzetesből egyébként az is kiderül, hogyan nevezi a film főgonoszát, Namort a saját népe.

A trailer mellé kaptunk egyébként egy új posztert is.

A Fekete Párduc 2 még idén, 2022. november 10-én érkezik a hazai mozikba. Ti beültök majd rá?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)