Hirdetés

A Marvel Studios fejese szerint a Pókember: Nincs hazaút bizonyította, hogy nem kell félni a spoilerektől

|

Kevin Feige úgy véli, hogy ha jó az élmény, a spoilerek sem tudják elrontani a filmeket.

Hirdetés

Habár a Marvel még a trailerek cenzúrázásától sem riadt vissza, a bemutatóhoz közeledve a filmvilág egyik legrosszabbul őrzött titka volt, hogy a Pókember: Nincs hazaútban Andrew Garfield és Tobey Maguire is visszatér mindenki kedvenc hálószövőjének szerepében.

Pedig a Marvel Studios még az átlagosnál is jobban szokott igyekezni, hogy titokban tartsa a közelgő filmjei cselekményét, ám a közösségi média, a kamerás mobilok és a több száz fős stábok korában ez szinte lehetetlen feladat. A cég elnöke, Kevin Feige viszont a jelek szerint kezd megbékélni a dologgal, méghozzá épp a több mint 1 milliárd dolláros bevételt hozó Nincs hazaút miatt.

Hirdetés

A Marvel Studios fejese nemrég egy sajtótájékoztatón beszélt a spoilerek és a nézői élmény viszonyáról:

"Biztosítani kell, hogy maga az élmény működjön, függetlenül attól, hogy elspoilerezték vagy sem. Továbbra is olyan jó munkát végzünk, amilyet csak tudunk, és azt hiszem, sokan már egyre jobbak abban, hogy ne terjesszék [a spoilereket] - tudod, ha valaki ellop valamit, ne terjessze, mert az potenciálisan csak rontja az élményt.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A 'No Way Home' viszont sok szempontból bebizonyította, hogy még ez sem ártott. Szóval továbbra is megteszünk minden tőlünk telhetőt, de a legfontosabb dolog az, hogy a film vagy a sorozat hozza az elvárásokat, függetlenül attól, hogy mit tudsz róla, amikor megnézed."

Feige kétségtelenül rátapintott a lényegre, hiszen az igazán jó filmeket még spoilerekkel sem lehet elrontani, ami persze nagyban függ attól is, hogy mennyire fontosak a kikotyogott csattanók az élmény felépítése szemponjtából. A Hatodik érzék például nem lett volna ugyanaz, ha már az elején ismerjük a nagy fordulatát, az viszont így is, úgy is nagyot szólt, hogy Tobey Maguire 14 év után ismét magára öltötte a piros-kék spandexet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)