Hirdetés

A Marvel Studios már az MCU hetedik fázisának premierdátumait is bejelentette

|

Összesen hat új premierdátumot dobtak be, akad közöttük hetedik fázisos bemutató is.

Hirdetés

Ha valaki azt hitte, hogy a Marvel Studios pihenni szeretne a 2025-ben érkező Avengers: Secret Wars után, és az MCU hatodik fázisa lesz az utolsó, az bizony hatalmasat tévedett. A stúdió ugyanis közvetlenül a filmes univerzum ötödik és hatodik etapjának bejelentése után még képes volt emelni a tétet, és közzétettek féltucat további premierdátumot. 

Jelenleg ugyebár úgy áll a helyzet, hogy a negyedik fázis összesen hét mozifilmjének bemutatása után öt filmmel érkezik az ötödik felvonás, de nem tűnik nagy vállalásnak az, ha ehhez még elegánsan hozzácsapunk egy potenciális Pókember mozit, amit értelemszerűen majd a Sony fog bejelenteni. A hatodik fázisból viszont csak három film ismert, az új Fantasztikus Négyes adaptáció és két Bosszúállók mozi.

Hirdetés

A fentieken túl jelentette be a Marvel a legújabb premierdátumokat. Érkezni fog egy MCU-s mozi 2025. február 14-én, egy pedig 2025. július 25-én, ezek tehát a hatodik fázis részét fogják képezni. Ezt követően a 2026-os évben négy új filmet kapunk, ezek pedig értelemszerűen már a hetedik fázisba tartoznak, hiszen a hatodikat lezárja 2025 novemberében az Avengers: Secret Wars. A hetedik fázis filmjei 2026. február 13-án, május 1-jén, július 24-én és november 6-án kerülnek az amerikai mozikba (szinte teljesen biztos, hogy nálunk egy nappal korábban jönnek).

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Nem szabad közben azt sem elfelejteni egyébként, hogy a Marvel korábban lefoglalt egy 2024 februári premierdátumot, ehhez pedig a Comic-Conon nem rendeltek hozzá mozifilmet. Semmilyen formában nem kommunikálták még azt, hogy ez a bemutató törölve lenne, szóval simán lehet, hogy még érkeznek bejelentések a közeljövőben. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)