Hirdetés

A Marvel további halloweeni különkiadásokat tervezhet

|

Úgy tűnik, hogy az Éjjeli Vérfarkas csak a kezdet volt.

Hirdetés

A Disney+ lehetőséget ad a brandek számára a kísérletezésre, a Marvel Studios ennek köszönhetően valósíthatta meg olyan formában a WandaVíziót, ahogy láttuk, ezért fejeződhetett be ilyen bevállalósan az Amazon vagy éppen láthattuk A galaxis őrzői ünnepi különkiadását.

És emiatt merhettek Kevin Feige-ék megpróbálkozni a Marvel első horrorfilmjével, az Éjjeli Vérfarkassal is, amely a Werewolf by Night képregényekre alapozva több misztikus, korhatáros karaktert is beemel az  MCU-ba, a címszereplőn kívül például Man-Thinget és Elsa Bloodstone-t. 

Hirdetés

Valószínűleg már több Marvel-rajongóban felmerült a kérdés, hogy számíthatunk-e még hasonló halloweeni tartalmakra a jövőben a stúdiótól, amelyre hivatalos válasz még nem, pletyka viszont érkezett. Az egyik ismert szivárogtató, Daniel Richtman szerint ugyanis állítólag két, egyelőre meg nem nevezett halloweeni különkiadás is készülőben van a vállalatnál. A tweethez mellékelt fotó az Éjjeli Vérfarkas főszereplőjét és Man-Thinget mutatja, szóval lehetséges, hogy ők kaphatnak egyet.

Mind ezt a híresztelést, mind a Werewolf by Night premierjét megelőzően arról számoltak be, hogy a Marvel további "különleges bemutatókon" dolgozik az Éjjeli Vérfarkas és A galaxis őrzői ünnepi különkiadás mintájára. A pletykák szerint két ilyen tartalom állítólag Novára és az Ezüst Utazóra fog koncentrálni, utóbbi állítólag még a Fantasztikus Négyes film előtt megjelenhet.

A Marvel ezek közül semmit sem kommentált, így ne vegyük készpénznek, hogy bármelyik megvalósul. Ám mivel Kevin Feige korábban kijelentette, hogy ez a horrorisztikus vonal, a szörnyek világa fontos lesz az MCU jövőjének szempontjából, biztosan van valami igazságalapja. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)