Hirdetés

A Marvel végre megerősítette, ki lesz a Moon Knight sorozat főszereplője

|

Eddig is nyílt titoknak számította a dolog, de most már hivatalossá tette a Marvel a Disney+-os Moon Knight castingját.

Hirdetés

Moon Knight, avagy Holdlovag nem tartozik a legismertebb Marvel-hősök közé, de az kétségtelen, hogy egy érdekes, összetett karakterről van szó, akit nem csak személyiségzavara tesz egyedivé, de azért ez is hozzájárul a hős népszerűségéhez.

Egy ideje már tudjuk, hogy MCU-s tévésorozat készül Moon Knighttal a fókuszban a Disney+ streamingplatformra, és azt is rebesgetik tavaly október óta, hogy Oscar Isaac kapta meg a címszerepet.

Hirdetés

Ezt az információt sokan tényként kezelték, noha eddig a Marvel még nem erősítette meg hivatalosan a castingot. Most viszont megtörték a csendet, és a Marvel Studios hivatalos Twitter oldalán közöltek le egy képet Isaackel, a bejegyzés kvázi hivatalos bejelentésnek tekinthető.

A Moon Knight kapcsán érdemes megjegyezni, hogy elvileg Budapesten fogják forgatni, és Ethan Hawke is csatlakozott a projekthez. A premierdátum még nem ismert, valamikor 2022-ben számíthatunk a sorozatra, ami természetesen kizárólag a Disney+-on lesz elérhető. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)