Hirdetés

A Marvel végre tényleg megmutatta a Doctor Strange 2-féle Illuminati tagjait

|

Ezzel párhuzamosan gyakorlatilag hivatalosan is elkezdhetünk a spoilerekről beszélgetni.

Hirdetés

A Doctor Strange az őrület multiverzumában egy olyan film, aminél tényleg mocsok dolog lenne spoilerezni, de azért a végtelenségig persze nem lehet titokban tartani azt, milyen szereplők bukkannak fel a moziban, például kik a nagy csörömpöléssel beharangozott Illuminati tagjai.

A jelek szerint pedig most már a Marvel is úgy érezte, hogy aki akarta, az megnézte a filmet, vagyis jöhetnek a spoilerek.

Hirdetés

Első körben a Marvel Studios hivatalos Twitter oldala tett közzé pár képet az Illuminati tagjairól: Karl Mordo (Chiwetel Ejiofor), Carter Kapitány (Hayley Atwell), Marvel Kapitány (Lashana Lynch), és Fekte Villám (Anson Mount) szerepel az alábbi képeken - X Professzor (Patrick Stewart) és Reed Richards (John Krasinski) tehát nem kapott saját fényképet.

Ezt követően pedig egy Illuminati alcímet viselő hivatalos videóban már mozgás közben is megcsodálhattuk ugyanezeket a karaktereket.

Nektek mennyire jött be a filmes Illuminati?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)