Hirdetés

Jim Carreyvel érkezik A Maszk folytatása?

|

Egy nem túl erős lábakon álló pletyka szerint a Warner fejesei folytatni szeretnék a '90-es években megjelent klasszikust.

Hirdetés

A Dark Horse Comics képregénye alapján készült, eredetileg 1994-ben debütált A Maszk egy egészen remek adaptáció lett, köszönhetően nagyrészt a főszerepet játszó Jim Carrey alakításának. Tizenegy évvel később, 2005-ben készült még egy film a franchise-hoz, ami sajnos enyhén szólva is borzalmasra sikeredett, így érthető, hogy a rajongók nagy örömmel fogadnának egy valódi folytatást.

Hirdetés

A MovieWeb szerint erre van is némi esély, mivel úgy értesültek, a Warner Bros. és a New Line Cinema talán már azon ügyködik, hogy Jim Carrey visszatérhessen Stanley Ipkiss szerepébe egy olyan filmben, ami valóban folytatja az 1994-es klasszikus cselekményét. Korábban egyébként arról is szóltak hírek, hogy a stúdió női főszereplővel szeretné rebootolni A Maszkot, de egyelőre elég nagy a csend a dolog körül, úgyhogy nem tudni, mi a helyzet. Hivatalos megerősítést vagy cáfolatot nem kaptunk egyik esetben sem.

Sajnos ez az infó még a szokásos pletykáknál is gyengébb alapokon áll, úgyhogy egyelőre nem nagyon érdemes beleélni magunkat abba, hogy visszatér Carrey és a zöld maszk. Ti örülnétek, ha folytatódna az eredeti film sztorija?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)