Hirdetés

A Mátrix 4, a Mortal Kombat, és a Warner Bros összes 2021-es filmje streamelhető lesz a premiertől kezdve

|

Példátlan, de érthető lépésre szánta el magát a Warner Bros: minden 2021-es újdonságát felteszi az HBO Max-ra is, ahogy a mozik elkezdik adni őket.

Hirdetés

Sajnos az a valóság, hogy nem tudni még, meddig tart a jelenlegi állapot, és az sem biztos, hogy ha újra lehet majd moziba járni, sokan élnek a lehetőséggel. A filmesek kényelmetlen helyzetben vannak, mert nem sok esélyük van arra, hogy ha mostanában mutatják be új filmjeiket, azok megtermelik a gyártási és marketingköltséget.

Közben az sem állapot, hogy minden áll a raktárban, és nulla pénz gyűlik össze, ezért a Warner Bros úgy döntött, nem csak a december 25-ei Wonder Woman 1984-et, de minden jövő évi filmjét egyszerre mutatja be a mozikban és az egyelőre csak az Egyesült Államokban elérhető HBO Max-on, egy hónapos exkluzivitással. Az HBO Max 2021 második felében Magyarországon is elindul.

Hirdetés

Ennek értelmében a Dűne, a Mátrix 4, a The Suicide Squad, a Mortal Kombat, a Tom és Jerry, a Godzilla vs. Kong, a Space Jam: A New Legacy és gyakorlatilag minden, 2021-re tervezett film azonnal nézhető lesz otthonról, 4K Ultra HD minőségben, HDR-rel. 

A Warner Bros. Pictures Group ügyvezetője, Ann Sarnoff elmondta, nagyon szeretnék, hogy a filmek visszakerüljenek a nagyvászonra, de el kellett fogadniuk, hogy a mozik korlátozott kapacitással fognak működni jövőre. A terv egy évre szól, aztán meglátják, hogy 2022-ben mik lesznek a lehetőségek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)