Hirdetés

A Mátrix 4-ben búcsút inthetünk Keanu Reeves hajkoronájának

|

A John Wick filmek tették legendássá Keanu Reeves hosszú tincseit, de úgy tűnik, az új Mátrix mozi miatt a színésznek útba kellett ejtenie egy borbélyt.

Hirdetés

Ha 2020-ban Keanu Reevesre gondolunk, akkor teljesen egyértelmű, hogy hosszú, vállig érő hajjal képzeljük el a színészt. Nos, ideje átalakítani a róla őrzött képet a fejünkben, ugyanis Keanu Reeves nullásgéppel letolatta a haját, ennek pedig értelemszerűen az az oka, hogy a Mátrix 4-ben ismét Neót fogja alakítani.

Reevest most vasárnap Berlinben, hotelje előtt sikerült lefotózni új frizurájával - itt forgatja a negyedik Mátrix mozit jelenleg is.

Hirdetés

Tény, hogy nagyon furcsa így látni mindenki John Wickjét, de azért valljuk be, várható volt, hogy Neo nem hosszú hajkölteménnyel bukkan fel az új Mátrix moziban. Keanu Reeves és párja, Alexandra Grant egyébként nyár óta Berlinben élnek, mivel a koronavírusjárvány miatt a német fővárosban ragadtak. 

Innen is üzenjük Reeves épp hangosan zokogó rajongótáborának: nincs semmi baj, az ikonikus fürtök idővel visszanőnek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)