Hirdetés

A Mátrix 4 egy szerelmi történet lesz?

|

Keanu Reeves szerint a Mátrix-sorozat következő részében kiemelt szerepet kap majd a romantikus szál.

Hirdetés

Sok filmes produkcióhoz hasonlóan a Mátrix 4 forgatásának is gátat szabtak a koronavírus miatt bevezetett biztonsági intézkedések és míg végre sikerült újra beindítani a munkálatokat, a folytatás részleteit továbbra is homály fedi. A konkrét történetet természetesen azért még most sem ismerhetjük meg részletekbe menően, de Keanu Reeves azért elárult egy érdekességet a filmről. Könnyen lehet, hogy a vártnál sokkal egyszerűbb lesz elcsábítani szívetek hölgyét is az új Mátrix mozira.

Hirdetés

A színész nemrég egy interjúban beszélt arról, hogy mennyire lenyűgözőnek tartja Lana Wachowski forgatókönyvét, valamint azt is elárulta, hogy mi fogja képezni a történet gerincét:

"Van egy csodálatos rendezőnk, Lana Wachowski, aki írt egy gyönyörű forgatókönyvet egy szerelmi történethez, ami nagyon inspiráló. Ez a film egy ébresztő lesz és néhány remek akciójelenet is van benne. Mindenre fény fog derülni."

A sorozat eddig sem idegenkedett a romantikus szálaktól (elvégre Neo és Trinity kapcsolata mindhárom filmben szerepet játszott), de azért kíváncsiak vagyunk, hogyan lehet egy Mátrix film történetét teljes egészében erre az aspektusra felépíteni úgy, hogy ne veszítse el a már jól ismert stílusát.

Ti mit gondoltok? El tudtok képzelni egy Mátrix filmet, aminek a szerelmi szál áll a középpontjában?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)