Hirdetés

A Mátrix 4 több évtizedet ugrik előre az időben?

|

Új pletykák kezdtek keringeni a Mátrix folytatásának sztorija körül. Ha mindez igaz, akkor Neo szerepe is nagyot változik a történetben.

Hirdetés

A The Matrix 4 jelen állás szerint elvileg idén fog mozikba kerülni, de továbbra sem tudunk semmit a film sztorijáról, legalábbis nem hivatalos forrásokból. Ezt mondjuk részben a COVID-19-nek is köszönhetjük, ha nincs a járvány, akkor mostanra valószínűleg már úsznánk a hivatalos marketinganyagok fűtötte rajongói teóriákban.

Ettől függetlenül persze azért pörögnek az elméletek egy közelmúltban előkerült pletykák miatt. A sztori ugyanis állítólag 60 évvel a harmadik Mátrix film eseményei után játszódik, és Trinity kimenekítése körül forog majd.

Hirdetés

A valódi világ nagyot változik, mire legközelebb látni fogjuk: Zion már nem létezik, az új világban a robotok és emberek együtt élnek a valóságban. A béke képlékeny, de a sztori kezdetén minden rendben, részben Jada Pinkett Smith karakterének hála. Niobe lett ugyanis az emberiség új vezetője, miután Morpheus elhunyt.

A szimuláció persze még mindig fut, ahol Neo ismét felbukkan. A célja, hogy kiszabadítsa Trinity egy verzióját, aki a pletyka szerint Tiffany néven férjével és gyerekeivel él áldott tudatlanságban a Mátrixon belül. Neo ezúttal egy "Morpheus szerű" szerepet kap, és célja az lesz, hogy kihúzza Trinityt a digitális álomból.

Mindeközben Neil Patrcik Harris szerepéről is jöttek "infók". A hírek szerint a színész egy Analyst nevű karaktert játszik, aki állítólag segítette felállítani a békét az emberek és gépek között. Egyelőre nem tudni, hogy az Analyst pontosan mekkora hatással lesz az eseményekre, de az sincs kizárva, hogy ő lesz a főgonosz.

A fentiek persze mind meg nem erősített pletykák, így kezeljétek is így azokat. Ettől függetlenül nem nehéz elképzelni, hogy a kiválasztottból mentor lesz. Logikus fejlődése lenne ez Keanu Reeves karakterének, amivel kapcsolatban már csak az a kérdés, hogy vajon a valóságban is feltámad-e. Erre valószínűleg csak decemberben fogunk választ kapni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)