Hirdetés

A Mátrix: Feltámadásokban egy erősebb és biztonságosabb szimuláció lesz az ellenfél

|

Mr. Anderson viselkedése elhozhatta a Mátrix hetedik verzióját, ami veszélyesebb lehet, mint az eddigiek.

Hirdetés

Amikor a 2003-as Mátrix: Újratöltve bemutatta nekünk az Építészt, elárulta, hogy Neo már a hatodik kiválasztott, aki mindig felbukkan a Mátrix éppen aktuális verziójában. A Mátrix: Feltámadások azt jelentené, hogy most felépült a szimuláció hetedik verziója?

Jelenleg még semmi biztosat nem tudunk, azt leszámítva, hogy a filmrajongók egymást túllicitálva próbálják kibogozni az első előzetes titkait.

Hirdetés

A Warner Bros. hivatalos oldalának Awards részlegén felbukkant most egy apró leírás, ami sokkal beszédesebb volt, mint a trailerben látott akcióorkán.

"A két világ (a mindennapi élet, és azon túl) valóságában Thomas Andersonnak újra a fehér nyúl mellett kell döntenie. A döntés ugyan csak egy illúzió, de az jelenti az egyetlen kijáratot a Mátrixból, ami erősebb, biztonságosabb, és veszélyesebb, mint eddig bármikor."

Ez alapján arra tippelnénk, hogy ténylegesen megépült a hetedik változat, de egy újabb kiválasztott helyett, valamiért ismét Neonak kell megmentenie a világot.

Akárhogy is, a Mátrix: Feltámadások december 22-től lesz elérhető az HBO Maxen és a mozikban.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)