Hirdetés

A meghirdetett árnál is többet fizettek a Démonok között kísértetjárta házáért

|

Új tulajdonoshoz került a ház, amely a The Conjuring franchise-t ihlette.

Hirdetés

E pillanatban kétségtelenül a DCEU-t is jócskán maga mögé utasító MCU a legnépszerűbb filmes univerzum, de nemcsak a Marvel tudta sikerre vinni az egymásra támaszkodó és egymásból táplálkozó, hol lazán, hol szorosabban kapcsolódó produkciók receptjét. Más nagyságrendet képvisel ugyan, de nem kevésbé jövedelmező a James Wan által létrehozott, nálunk Démonok között címen ismert The Conjuring médiafranchise, amely eddig nyolc, összesen 178 millió dollárból forgatott filmmel 2,1 milliárdot szedett össze.

Cseppet sem meglepő módon további filmek is csőben vannak, amelyek mögé töretlen lelkesedéssel áll be a Warner, sőt attól sem zárkóznak el az alkotók, hogy azokat a történeteket, amelyeknek jobban feküdne a szokásos kettő helyett nyolc órányi játékidő, sorozat formájában álmodják meg az HBO Maxra.

Hirdetés

A Démonok között egy paranormális jelenségek után nyomozó házaspár, a néhai Ed és Lorraine Warren ügyeit veszi alapul. Ezek közül az egyik leghíresebbet, a Perron család történetét dolgozta fel az első film néhány részletet megváltoztatva. Perronék azt követően tapasztaltak egy sor megmagyarázhatatlan jelenséget, hogy a 1970-es évek elején egy Rhode Island-i farmházba költöztek, amelynek falai között a legenda szerint között Bathsheba Sherman kísért, akinek ez volt az otthona az 1800-as években.

A filmmel ellentétben Warrenék nem jártak sikerrel, a Perron család kénytelen volt  együttélni a szellemekkel egészen addig, amíg 1980-ban végre vevőt találtak a házra, amely azóta több alkalommal is gazdát cserélt, legutóbb 2019-ben. Ekkor Jen és Cory Heinzen birtokába került, akik egyébiránt maguk is paranormális jelenségekkel foglalkoznak, és egy darabig onnan működtették vállalkozásukat, mielőtt eladásra hirdették volna 1,2 millió dollárért.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Bevallásuk szerint többen is bejelentkeztek a házért, ők végül Jacqueline Nuñez 1,525 milliós ajánlatát fogadták el, ami 27 százalékkal több, mint amennyit eredetileg kértek érte. Azért esett rá a választásuk, mert az új tulajdonos ígéretet tett, hogy üzleti célra használja majd, tehát nem fog benne életvitelszerűen tartózkodni. Bár Nuñez nem hiszi, hogy démon szállta volna meg a házat, úgy gondolja, hogy az ingatlan különleges, mert lehetővé teszi az embereknek, hogy beszéljenek a holtakkal. Egyébként pedig Roger és Carolyn Perron egyik lányával összefogva meg akarja nyitni a házat az emberek előtt, akik kapcsolatba lépnének egy szellemmel. Christine Perron úgy véli, hogy ideje a farmházat a szeretet otthonává varázsolni - írja a The Wall Street Journal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)