Hirdetés

A Metallica tagjai is beálltak Eddie mellé a Stranger Things legjobb jelenetében

|

A legendás banda egy duettben játszotta el a Master of Puppetset, hogy még menőbbé tegyék Eddie legendás pillanatát - Papucsban.

Hirdetés

A Stranger Things 4. szezonjának fináléja egy hete pörgött le, de ettől még nem felejtettük el a pillanatot, amikor Eddie Munson az Upside Downban tépte a húrokat vörös villámok között, egy lakókocsi tetején, miközben seregnyi vérgőzös tótágasi denevér tartott felé. Ennél metálabb dolog sosem került képernyőre.

Eddie a Master of Puppets című klasszikussal mentette meg Hawkinst, így persze a Metallica is reagált a jelenetre. A legutóbbi TikTokjukban még egy lépéssel tovább mentek, ha már ennyire rajonganak a sorozatért.

Hirdetés

A TikTok duett funkcióját kihasználva felhúzták az utolsó epizód ikonikus jelenetét, összehozták a bandát, és legnagyobb örömünkre újra előadták a Master of Puppetset, így tökéletesítve az amúgy is menő képkockákat. Kirk a papucsban extra hab az élménytortán, és persze a Hellfire Club egyenpóló sem maradhatott ki:

@metallica #duet with @netflix Eddie, this is for you! #StrangerThings #StrangerThings4 #MasterOfPuppets #EddieMunson #Netflix ♬ original sound - Netflix

A Stranger Things 4. évada komolyan befolyásolta a Spotify globális Top 50-es listáját. A rangsor tetején még mindig Kate Bush 1985-ös slágere, a Running Up That Hill áll, míg a '86-os Master of Puppets a 14. helyre küzdötte fel magát.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)