Hirdetés

Napi büntetés: a Micimackó: Vér és méz csak a kezdet, itt a Mazsola és Tádé horror

|

A Palóc Videotéka csapata megint alkotott, a végeredményt pedig ismételten csak imádni lehet.

Hirdetés

Nem titok, hogy kifejezetten kedveljük a Palóc Videotéka munkásságát, épp ezért írtunk a múltban a Mátrix pródiájukról, a magyar Red Dead Redemptionről, a Maszkellenes Ligáról, vagy épp az '56-os Call of Dutyról. A srácokat most épp a Micimackó: Vér és méz című horror ihlette meg, ennek kapcsán készítettek ízig-vérig magyar előzetest egy fiktív horrorhoz.

Az ő kitalált horrorfilmjük ugyanis az 1969-től 1973-ig futó Mazsola és Tádé című bábfilmsorozaton alapul. Bálint Ágnes szériáján generációk nőttek fel, számukra fog a legnagyobbat ütni az alábbi trailer.

Hirdetés

Ahogy a Micimackó: Vér és mézben Mackó és Malacka válnak kegyetlen gyilkosokká, úgy ebben a horrorban Mazsola és Tádé áll át a sötét oldalra.

Bár a Mazsola és Tádé horror csak egy mókás geg, a Micimackó: Vér és méz annyira valós, hogy nemcsak hazánkban is be fogják mutatni, de még folytatást is kap.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)