Hirdetés

A Mindhunter valószínűleg nem kap már több évadot

|

David Fincher szerint nem lesz folytatása a netflixes sorozatnak.

Hirdetés

Még 2017-ben debütált a Netflixen a Mindhunter című bűnügyi drámasorozat, ami egészen jó értékeléseket kapott, és 2019-ben meg is érkezett a második szezonja. Producerként és rendezőként David Fincher is részt vett a kifejezetten jó értékeléseket bezsebelő széria megalkotásában, azonban most már úgy véli, hogy a költségek és a nézettség miatt a Netflix nem akar egy újabb évadot elkészíteni.

Fincher egy interjúban árulta el, hogy szerinte valószínűleg vége a Mindhunternek. A rendező szavai alapján a nézettséghez viszonyítva drága a sorozat, és úgy gondolja, hogy nem is tudnák a második évad költségvetésénél kevesebb pénzből megcsinálni a dolgot.

Hirdetés

Emellett Fincher azt is megosztotta velünk, hogy a második szezon munkálatai bizony elég kimerítőek voltak, és a helyzeten valószínűleg az sem javított, hogy újra kellett írni a forgatókönyveket.

Egyébként már korábban is érkezett egy nem éppen örömteli hír a Mindhunter-rajongók számára, hiszen az év elején megtudtuk, hogy a Netflix elvileg hivatalosan is parkolópályára tette a sorozatot, ráadásul több főszereplő szerződését is felbontotta. Ha ehhez hozzávesszük még a Fincher által mondottakat, akkor tényleg elképzelhetőnek tűnik, hogy nem folytatódik a jövőben a sorozat.

Nektek hiányozna a Mindhunter?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)