Hirdetés

A Mountain Dew legújabb promóciójával leleplezte a The Batman főgonoszának öltözékét

|

A Riddler's Brew fantázianevű üdítő dobozán Rébusz szerepel a filmben várható kosztümjében.

Hirdetés

Elég jól haladnak a Matt Reeves rendezésében készülő The Batman mozifilm munkálatai, az egyik szereplő decemberi Instagram-bejegyzése alapján a forgatással nemsokára végezni fog a csapat. A film főbb szereplőiről viszont egyelőre viszonylag keveset tudunk, így igencsak meglepő, hogy a Mountain Dew új promócióján keresztül láthatjuk először Rébusz (vagy The Riddler) karakterét.

Paul Dano alakítja a szuperhős egyik klasszikus nemezisét, ő száll szembe Robert Pattinson Batmanjével, viszont a karakter csak rövid időre bukkant fel a film első teaserében, és nem is a megszokott ruházatában.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy a trailerben okkal nem leplezte le teljesen a DC Rébuszt, viszont ezt most részben megtették a Mountain Dew marketingesei. A Riddler's Brew grafikáján szerepel a csuklyás-maszkos karakter a jellegzetes zöld kérdőjel ikonnal, íme:

Kicsit furcsa, hogy az üdítő íze viszont nem szerepel a palackokon, de lehet, hogy ez is csak egy kisebb rejtély, hogy még inkább passzoljon a karakterhez.

A film premierjére viszont sajnos még több mint egy évet kell várnunk, ugyanis a jelenlegi tervek szerint 2022. március 4-én kerül a mozikba a The Batman.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)