Hirdetés

A mozik mellett a Disney+-on is nagy siker a Fekete Özvegy

|

A Disney már úgy számolt be a premierről, hogy a Disney+-os bevételt is hozzáadta, és szép eredményeket láthatunk.

Hirdetés

Majdnem pontosan két év telt el azóta, hogy utoljára a Marvel Filmes Univerzumhoz tartozó filmet mutattak be a mozik, így a rajongók is ki voltak már éhezve valami újra. Az ismert körülmények miatt a Disney úgy döntött, a Fekete Özvegyet a mozik mellett a Disney+-on is elérhetővé teszi a premier napján, más filmekhez hasonlóan felárért cserébe.

A cég nagy kockázatot vállalt ezzel (nyilván nem kellett sok idő, hogy a streaming szolgáltatásról leügyeskedett film utat találjon a torrentoldalakig), de úgy tűnik, bejött - csak a Disney+-on keresztül 60 millió dollár jött össze, míg az Egyesült Államokban 80 milliós, a világ más részein 78 milliós jegybevételt összesítettek a nyitóhétvégén.

Hirdetés

Ahogy a Mulan, a Raya és az utolsó sárkány, valamint a Szörnyella, úgy a Fekete Özvegy is 30 dollárért nézhető, amit a Disney+ előfizetési díján felül kell kipengetni, de átlagosan 9 dollár egy mozijegy az USA-ban, így három főnél már minimális a pénzbeli különbség. Igaz, hogy az élmény nem pont ugyanolyan, de az elmúlt másfél évben hozzászoktunk az otthonléthez.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Azt még nem tudni, hogy a jövőben érkező filmek is elérhetőek lesznek-e a Disney+-on, egyelőre csak az biztos, hogy a Dzsungeltúra igen, a Free Guy és a Shang-Chi pedig 45 napig biztosan nem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)