Hirdetés

A mozik rajongói poszterekkel kezdték el promózni a Spider-Man: No Way Home filmet

|

Egyes mozikat az sem zavarja, hogy még semmiféle előzetes vagy hivatalos plakát nem jött ki a decemberben érkező Spider-Man: No Way Home kapcsán.

Hirdetés

A Spider-Man: No Way Home, avagy Pókember: Nincs hazaút 2021. december 17-én fog megérkezni az amerikai mozikba, és hazánkban is valószínűleg nagyjából ekkor mutatják majd be a filmet, melyben jó eséllyel a régebbi Pókember adaptációk hálószövői is debütálnak, pár ikonikus gonosz (Doctor Octopus, Electro) pedig mindenképpen felbukkan.

A film még nem kapta meg első hivatalos előzetesét, trailer nélkül pedig poszterek sem érkeztek, jelenleg pár játékfigura ad csak támpontokat arról, mit is láthatunk majd a harmadik Pókember moziban. Mindennek dacára van olyan mozi, ahol már a falon virít a Spider-Man: No Way Home posztere.

Hirdetés

A Culture Crave Twitter-oldalán jelentek meg az alábbi fotók, melyek a Cinepalace és a Westown Movies nevezetű amerikai moziknál készültek. Ezek a filmszínházak simán megoldották a helyzetet úgy, hogy a neten talált rajongói plakátokat tettek ki - az első ráadásul Andrew Garfield és Tobey Maguire neve is ott virít főszereplőként, noha az ő szereplésüket még sem a Sony, sem a Marvel nem erősítette meg. Ügyesek ezek a mozik, leleményességük nem ismer határokat.

Mi mindenesetre inkább a hivatalos posztereket és az első előzetest várjuk, egyik sem érkezhet elég korán.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)