Hirdetés

A mozipremierrel együtt HBO Maxra is befut a Wonder Woman 1984

|

A Warner Bros. úgy döntött, hogy a több mint egy éves halogatás után most már mindenképp moziba küldik a filmet, a megjelenést azonban az HBO Maxszel is megtámogatják.

Hirdetés

Nyilvánvaló, hogy elsősorban egészségügyi és gazdasági károkkal jár a jelenleg tomboló világjárvány, de érthető módon a filmkedvelő közönség sem repes örömében a járulékos veszteségként sorra elmaradó mozis megjelenések miatt. Bizonyos stúdiók több mint egy éve ülnek kész filmjeiken és nem meglepő, hogy szeretnének valamennyit viszontlátni az azokra költött összegekből. 

Ezek közé tartozik a Warner Bros. is, amely az Wonder Woman 1984 premierjét eredetileg 2019 novemberére tűzte ki, de több halasztás után végül idén december 25-én kerül mozikba az amazon hercegnő következő kalandja. A stúdió azonban meglepő döntést hozott, és szakít a hagyományos mozi-exkluzivitással.

Hirdetés

A WarnerMedia úgy döntött, hogy a Wonder Woman 1984 mozis premierjének napján a film az HBO Max kínálatába is bekerül. Egyelőre úgy tudjuk, hogy a DC univerzum következő darabja egyelőre egy hónapig lesz benne a streaming-platform kínálatában, ráadásul a szolgáltatáson belül ezért nem kell extra költségeket fizetni, mint a Mulan Disney+-os debütálásakor.

Azon piacokon, melyeken nem elérhető az HBO Max, a kiadó előrébb hozta a mozis premiert december 16-ra. Mivel hazánkba még nem érkezett meg a szolgáltatás, így nálunk is korábban juthatna hozzá a mozis közönség a betevő szuperhős-kalandhoz.

Ezt a helyzetet azonban bonyolítja, hogy jelenleg a magyar mozik is zárva vannak a december 11-ig elrendelt korlátozások miatt, melyet a kormány meghosszabbíthat, ha nem javul a járványhelyzet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)