Hirdetés

A Ms. Marvelt alakító Iman Vellani még nálad is nagyobb MCU-rajongó

|

Legalábbis egy kvízben elég jól teljesített Iman Vellani.

Hirdetés

Nemrég lezárult a Ms. Marvel tévésorozat, kritikánkban pedig többek között arra is kitértünk, hogy a széria legnagyobb erőssége a főhősnő, Iman Vellani volt, aki legalább annyira imádja a Marvel Comics képregényeit és a Marvel Studios filmjeit, mint amennyire a szuperhősök rajongója az általa alakított címszereplő, Kamala Khan.

És ez nem valami PR-fogás, Vellani nemrég egy gyors kvízben  bizonyította, hogy tényleg szereti, és cseppet sem mellékesen mélyrehatóan ismeri az MCU-t.

Hirdetés

STYLECASTER csapatának sokszor be sem kellett fejeznie egy kérdést, már azelőtt rávágta a választ a fiatal színésznő, aki civilben is keményvonalas Marvel-rajongó. Az alábbi videóban ezt láthatjátok. 

Ti is ennyire pontos választ tudtatok volna adni a videóban elhangzott kérdésekre?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)