Hirdetés

Erről fog szólni a Múmia reboot

|

A Universal Pictures végre beavatott minket abba a titokba, hogy egészen pontosan miről fog szólni A múmia reboot, amelyben Tom Cruise száll majd szembe a szörnyeteggel.

Hirdetés

Talán hallottatok már róla, hogy a Universal Pictures a Marvel mintájára elakarja indítani saját szörnyes filmuniverzumát, amelynek alapköve a The Mummy, avagy A múmia reboot lesz Alex Kurtzman (Alias, Mission: Impossible III, Star Trek, A rejtély, Hawaii Five-0) rendezésében, John Spaihts (Prometheus, Van Helsing) forgatókönyve alapján. 

A 2017. június 9-re belőtt Múmia rebootban Tom Cruise veszi fel a harcot az ezúttal női címszereplő bestiával, akit a Kingsmanből ismert Sofia Boutella kelt életre. A Universal nemrég kiadta a film hivatalos szinopszisát, így már azt is tudjuk, hogy egészen pontosan mire számíthatunk a felmelegített történettől: A sivatag mélyén biztonságban volt eltemetve egy kriptába egy ősi királynő (Sofia Boutella), akitől a végzetét igazságtalanul ragadták el. Ám felébredt a modern világban és ránk szabadítja az évezredek során felgyülemlett haragját és mérhetetlen terrort hoz el, ami minden képzeletet felülmúl. A Közel-Kelet homoktengerén keresztül a modern London rejtett labirintusain át a Múmia meglepő intenzitással és a csodák, valamint a borzongás elegyével egy kreatívan új megközelítéssel mutatja be az istenek és szörnyek világát.  

A jelenleg is forgatás alatt álló A múmia rebootban Cruise-on és Boutellán kívül felbukkan még Annabelle Wallis (X-Men: Az elsők, Annabelle), Jake Johnson (Jurassic World), Courtney Br. Vance (American Crime Story: Az O.J. Simpson-ügy, Esküdt ellenségek: Bűnös szándék) és Russell Crowe is, aki Dr. Jekyll/Mr. Hyde szerepében vezetheti fel a szintén a szörnyuniverzumban helyet kapó önálló filmjét. A Universal olyan szörnyetegek feltámasztását tervezi még többek között, mint a Farkasember, a Láthatatlan ember, Frankenstein felesége és a Van Helsing

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)