Hirdetés

A nagy hisztik után már nem is annyira nagy baj, ha nem lesz Deadpool 3?

|

Rob Liefeld, a Deadpool alkotója ismét változtatott a narratíván: korábbi kifakadásait követően immár nem bánja, ha nem készül el a Deadpool 3, de egy Kábel mozinak így is örülne.

Hirdetés

Korábban már részletesen foglalkoztunk azzal, hogy Deadpoolt megalkotó Rob Liefeld minden adandó alkalommal megpróbál egyet rúgni a Disney-be és a Marvel Studiosba, mikor szóba kerül a Deadpool 3. Saját, természetesen soha meg nem nevezett forrásaira hivatkozva Liefeld mostanában rendszeresen azt állította, sosem fog elkészülni a szószátyár mutáns újabb kalandja (Ryan Reynolds mondjuk épp ennek ellenkezőjét állítja), a Collidernek adott legújabb interjújában viszont már arról beszélt, hogy teljesen rendben van, ha nem mutatják be sohasem a harmadik részt.

Hirdetés

Egy régebbi nyilatkozatában Bob Iger, a Disney fejese elmondta, a Fox felvásárlását követően találnak majd helyet minden frissen megszerzett karakternek, és pontosan tisztában vannak azzal is, hogy a rajongók egy része nagyon szereti az R-besorolású, tehát kifejezetten a felnőtt közönséget megcélzó Marvel filmeket, így a jövőben is számíthatunk majd mozikra, sőt könnyen lehet, hogy még többre is mint korábban.

Rob Liefeld azonban idén minden adandó alkalommal megpróbált beleállni a Marvelbe, és azt hangoztatta, a stúdió töketlenkedése miatt nem forog még a Deadpool 3, noha a széria színészei lassan kiöregednek a szerepeikből (Ryan Reynolds jelenleg 43 éves). A mostani Collider interjú során viszont Deadpool alkotója visszavett az indulatokból. Liefeld így fogalmazott:

Tudjátok mit? Lehet, hogy sosem készül új Deadpool film, de engem ez nem zavar. Azért nem, mert azzal a tudattal élek együtt, hogy van már két csodálatos film, amikre hihetetlenül büszke vagyok. Imádok mindenkit ezekben a filmekben. Ryan [Reynolds], Josh [Brolin], Zazie [Beets], David [Leitch], Tim Miller, mindnyájukat imádom. Fantasztikus munkát végeztek, filmjeik pedig itt vannak, hogy kiállják az idő próbáját.Tudjátok, olyan világban élünk, ahol semmi sem garantált. Nagyon sok minden kell ahhoz, hogy egy film elkészülhessen. A karantént követően pedig mindez még furább."

Korábbi indulatos nyilatkozatai után Rob Liefeld immár láthatóan más hangot üt meg a Deadpool 3 kapcsán. Nem lehet tudni, hogy esetleg tényleg megbékélt-e azzal a ténnyel, hogy nincs ráhatása az események alakulására, vagy esetleg kezd realizálódni benne az, hogy ha így folytatja, egyik nagy képregénykiadótól sem kap már munkát soha a büdös életben.

Tavaly nyáron ugyebár a DC Comicsnál már nagyjából végleg elvágta magát, mikor Batman legnemesebb szervének utólagos cenzúrázása után nekiment a kiadónak, és annak teljes bukását vetítette elő. Ezt követően heves magyarázkodásba kezdett, majd inkább végleg törölte Twitter profilját, azóta csak Instagramon aktív.

Az interjú során Liefeld egy másik népszerű mutánsra is kitért: elmondta, nagyon örülne egy külön Kábel szériának is, szerinte a Deadpool 2-ben Josh Brolin által alakított időutazó szuperhős van annyira érdekes karakter, hogy saját filmeket is érdemelne. Liefeld szerint Kábel Deadpooltól függetlenül is képes érvényesülni, ezzel pedig nehéz lenne vitába szállni, a képregények lapjain számtalan esetben bizonyítva lett ez az állítás. Josh Brolin anno négy filmre írt alá, szóval simán benne van a pakliban a visszatérése. 

Korábban egyébként a Fox is letesztelte, hogyan teljesítene egy gyerekeknek szánt Deadpool mozi, ezért vágták újra PG-13-as besorolás mellett a második részt. Nem robbantottak kasszát, szóval elég valószínű, hogy a Disney sem ezt az irányt lövi majd be az esetleges folytatás kapcsán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)