Hirdetés

A nagy talákozás: ismét együtt Arnold Schwarzenegger és Turbo Man

|

Az Osztrák Tölgy egy különleges poszttal aranyozta be az ünnepi várakozást.

Hirdetés

Habár az év utolsó heteiben a streaming szolgáltatók mindenféle karácsonyi témájú újdonsággal árasztanak el minket, a legtöbben valószínűleg továbbra is a klasszikusokra esküsznek, akár heves vitákat is vállalva arról, hogy most akkor van-e karácsony Kevin nélkül, vagy ünnepi filmnek tekinthetjük-e John McClane mészárlását a Nakatomi toronyházban (naná).

A nagyok között pedig az 1996-os Jingle All the Waynek, vagyis a Hull a pelyhesnek is bérelt helye van, amely Arnold Schwarzenegger főszereplésével egy halhatatlan komédiában figurázta ki az ajándékvásárlással járó őrületet. Ha te is azok közé tartozol, akik minden évben előveszik Brian Levant klasszikusát, csípni fogod az Osztrák Tölgy legújabb Instagram-posztját.

Hirdetés

Schwarzenegger ugyanis nem mással, mint a filmből ismert Turbo Mannel futott össze egy jótékonysági ajándékosztáson, és szerencsére nem mulasztotta el videón is megörökíteni a nagy találkozást. A jelenet persze nem olyan menő, mintha ő maga öltötte volna ismét magára a jelmezt, de ne legyünk telhetetlenek, így sem panaszkodhatunk.

A maskarát bitorló úriember Randy Jennings, a The Arnold Fans weboldal vezetője, aki pár éve még arra is rávette a testépítő/színész/kormányzót, hogy eljátszadozzon a Turbo Man figurával, amiért oly sokat küzdött a Hull a pelyhesben.

A film rendezője egyébként korábban egy interjúban mesélt róla, hogy mekkora kihívást jelentett nekik a kosztüm megtervezése, mert akárhogy ugrottak neki a feladatnak, eleinte mindig egy Vasember-klónnál lyukadtak ki, így rengeteg próbálkozás kellett, mire előrukkoltak egy kielégítően eredeti variánssal.

Abban mindannyian egyetérthetünk, hogy emlékezetes munkát végeztek, s ha maga film nem is aratott kritikai sikert, az évek során elfoglalta a méltó helyét a karácsonyi legendák között. Ha további kulisszatitkok is érdekelnek, érdemes rászánni az időt a Hull a pelyheshez készült werkfilmre is, ami egész jó minőségben nézhető a YouTube-on.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)