Hirdetés

A Naruto rajongók animét követelnek a Negyedik Hokage életéről

|

Hiába értek véget Uzumaki Naruto kalandjai, sokan nem akarják elhagyni Kishimoto világát, és szerintük elférne még ott egy-két sorozat Boruto szériája mellett.

Hirdetés

Lassan négy éve már, hogy véget ért a Naruto: Shippuden, és Masashi Kishimoto világát már Boruto szemszögén keresztül láthatjuk. Naruto fiának története mind anime, mind manga formában sikeresnek bizonyult, de a rajongóknak ez nem elég.

Sokan szeretnének visszamenni az időben egy kicsit, és látni egy szériát, ami Naruto apjára, Minato Namikazéra épít. Minato már azelőtt is híres nindzsa volt, mielőtt hokage lett volna belőle, így bőven lenne elég alapanyag a karaktereben egy teljes anime sorozathoz.

Hirdetés

Egy /u/valigomm néven futó Reddit-felhasználó kezdte a pörgést a téma körül, és a becsatlakozott rajongók jobbnál-jobb érveket hoztak fel az előzmény történet mellett. Lenyűgöző a rajongás Minato körül, de nem teljesen meglepő, mivel az eddig látottak alapján az egyik legmenőbb shinobi volt Konohagakure fennállásának történetében.

Amennyire a publikum tudja, egyelőre nincs tervben egy Minato sorozat, de a Boruto eseményeit elnézve az írók figyelik a közösségi véleményeket. Ki tudja, ha elég lendületet kap a téma, a végén még bármi lehet ebből.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)