Hirdetés

A negatív kritikák hatására a Shazam filmek rendezőjének elege lett a szuperhőstémából

|

David F. Sandberg a jövőben inkább hanyagolná a hősöket, és egy olyan műfajhoz térne vissza, amely különösen kedves a szívének.

Hirdetés

Ha olvastátok vagy megnéztétek/meghallgattátok a kritikánkat, akkor tudhatjátok, hogy a részleteiben szórakoztató Shazam! Az istenek haragját az egész DC moziverzum eddigi leginkább marveles filmjének tartjuk, amit nem bóknak szántunk. Aki rápillant a kritikaösszesítő oldalakra, például a RottenTomatoes-ra, az jól láthatja, hogy az értékelések többsége negatív, 187 cikk alapján 5,8-as átlagot tud felmutatni a film, a rajongók viszont pozitívabban állnak hozzá (4,3/5).

Ennek ellenére a nézők mégsem rohannak világszerte a vetítésekre, a Shazam folytatása ugyanis hervasztóan indított a külföldi mozikban, és a film hazai teljesítménye is kiábrándító. 

Hirdetés

Az első és második Shazam rendezője, David F. Sandberg (Amikor kialszik a fény, Annabelle 2: A teremtés) a Twitteren reagált a kritikákra és egyúttal szomorú bejelentést is tett: 

"A Rotten Tomatoes-on most kaptam a legalacsonyabb kritikai pontszámot és a legmagasabb közönségpontszámot ugyanarra a filmre. Nem számítottam arra, hogy kritikailag ugyanolyan jól fog teljesíteni, mint az első film, de azért egy kicsit meglepődtem, mert szerintem ez egy jó film. [...] Hat évnyi Shazam után egyelőre végeztem a szuperhősökkel. De egy pillanatig sem bánom, hogy megcsináltam a Shazam-filmeket. Rengeteget tanultam, és csodálatos emberekkel dolgozhattam együtt. Örökké hálás leszek, hogy két ilyen filmet is rendezhettem! Nagy kihívást jelentettek, de értékes tapasztalatokkal gazdagodtam."

Sandberg elmondta, hogy nagyon szeretne visszatérni a horrorhoz és kipróbálni néhány új dolgot, szóval minden bizonnyal ez lesz a rendező pályafutásának következő fejezete, de azt érdemes leszögezni, hogy a szuperhősökkel való szakítását nem nevezte véglegesnek. Ti láttátok már a Shazam! Az istenek haragját?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)