Hirdetés

A negyedik lehet az eddigi legfélelmetesebb Stranger Things évad

|

Nagyon úgy tűnik, hogy ha eddig is paráztatok a netflixes Stranger Thingstől, akkor bizony a következő szezon a frászt fogja hozni rátok.

Hirdetés

Ugyan még több hónap választ el minket a Stranger Things negyedik évadjától, de a Netflix sorozat stábja mindent elkövet, hogy egy cseppet se lankadjon a rajongók érdeklődése. Legutóbb az egyik főszereplő, a Dustint alakító Gaten Matarazzo adott interjút a Us Weeklynek, amiben több témát is érintett.

Mikor az új évadról kérdezték, Matarazzo a következőt mondta:

"Szerintem a legtöbben azt mondanák, hogy az új évad a legfélelmetesebb az eddigiek közül, aminek én nagyon örülök, hiszen nagyon szórakoztató a beletett munka."

Hirdetés

A színész beszélt még a mostanra megerősített hírről, miszerint a majdnem halálos végkimenetelű sztorival rendelkező Jim Hopper is újra felbukkan majd:

"A stáb többsége sejtette, hogy visszatér, biztosan azonban nem tudhattuk..."

- majd hozzátette, az igazi megerősítés az volt, mikor feltűnt a Jimet alakító David Harbour is a forgatáson. Ugyan a sztoriról még nem sokat tudunk, bizakodásra adhat okot, hogy a Nancyt alakító Natalia Dyer már több ízben méltatta a forgatókönyvet, amit szerint tényleg lenyűgözőre sikeredett.

Ti várjátok a negyedik évadot, vagy szerintetek már kifulladt mostanra a Stranger Things sztorija?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)