Hirdetés

A nemzeti szuperhősnapot ünnepli a Fekete Özvegy új előzetese

|

Scarlett Johansson kihasználta a lehetőséget és reklámozta kicsit a közelgő Fekete Özvegy premiert.

Hirdetés

Bár nincs annyira túllihegve, mint a többi ünnep, azonban jó ha tudjátok, hogy április 28-án, azaz ma van az Egyesült Államokban a nemzeti szuperhősnap, amelyet 1995-ben indított el a Marvel Comics: ezt a 24 órát a fiktív és valódi hősöknek dedikálták, legyen az egy tűzoltó vagy orvos, Batman vagy Vasember. 

Az ünnepnapról természetesen a Marvel sem feledkezett meg, és Scarlett Johansson bevonásával külön videót szenteltek neki, nyilván a nyáron bemutatásra kerülő Fekete Özvegyre építve.

Hirdetés

A színésznő röviden felidézi, hogy miken ment keresztül karaktere a Marvel Filmes Univerzum eddigi alkotásai során, és persze láthatunk pár jelenetet az önálló filmjéből is, amire szerinte érdemes lesz várni. Engem már a mosolyával meggyőzött. 

A Fekete Özvegy hazánkban várhatóan július 8-án debütál a mozikban, míg azokban a régiókban, ahol van Disney+, streamingen keresztül is nézhető lesz némi plusz pénzmagért cserébe. Ha még nem láttátok a korábbi előzetest, nálunk magyar felirattal nézhetitek meg. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)