Hirdetés

A nemzetközi kritikusoknak tetszik a Wonder Woman 1984

|

Az idegenbe szakadt amazon hercegnő első kalandja is jó visszhangot kapott és úgy tűnik, hogy ezt a második rész sem töri meg.

Hirdetés

Akadt egy pár hányattatott sorú film idén, de ezek közül is kiemelkedik a Wonder Woman 1984, mely már több mint egy éve csücsül dobozban, hiszen folyamatosan halogatták a premierjét. Most karácsonykor végül tényleg debütál a Gal Gadot főszereplésével készült mozi, melyről befutottak az első külföldi kritikák.

A legtöbb kritikus szerint a Wonder Woman 1984-nek sikerült hozni az előd színvonalát, mindezt úgy, hogy a rendező, Patty Jenkins mert egy bátrat lépni, és teljesen új korszakba helyezni a karaktereket. A ComicBook kritikusa szerint a mozi fináléjában például messze lepipálta az első részt, azonban karakterépítésben gyengélkedett.

Hirdetés

Az Entertainment Weekly kollégája megjegyezte: nagy erőssége a filmnek, hogy mer új, varázslatos helyeket felfedezni, sok jelenet játszódik újra az amazonok szigetén, melyek lebilincselők, ezzel sikerült egy sok szempontból grandiózusabb mozit létrehozni, mint az első rész.

Többen dicsérik Gal Gadot játékát, aki ismét  varázslatos alakítást nyújt Diana szerepében, akinek fel kell fedeznie a benne lakó erőt, és kiaknáznia új képességeit. A Polygon újságírója azonban megjegyzi, hogy a film semmit nem kezd azzal az első rész óta eltelt majd hat évtizeddel, mely alatt a karakter már Wonder Womankén tevékenykedett.

Összességében elmondható a kritikák alapján, hogy egy nem hibátlan, de jó szuperhős történet született meg, így akik féltek a Wonder Woman 1984-től, azok most egy kicsit fellélegezhetnek. A film december 25-én kerül a mozikba, ezzel párhuzamosan pedig az HBO Maxen is debütál. Amint lehetőséget kapunk a megtekintésére, mi is beszámolunk nektek a tapasztalatainkról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)