Hirdetés

A Netflix a valóságban is megrendezi a Squid Game vetélkedőt

|

A bátor érdeklődők már beadhatják jelentkezésüket a 4,56 millió dolláros Squid Game vetélkedőre.

Hirdetés

Röviddel azután, hogy megjöttek a hírek a Squid Game folytatásáról, a Netflix egy újabb projektet hirdetett ki a nagysikerű széria alapján. A Squid Game: The Challenge nem egy új spin-off sorozat vagy filmes feldolgozás: ez bizony a élet-halál játék valódi rekreációja.

Oké, nem fognak agyonlőni, ha megmozdulsz a pirosnál, de a vetélkedőből ki fogsz esni. Amikor 4,56 millió dollár a tét, akkor ez már önmagában fájdalmas vereség lesz.

Hirdetés

A toborzás már megkezdődött, és angolul beszélő versenyzők már jelentkezhetnek is a SquidGameCasting.com oldalon. Összesen 456 résztvevőt fognak beengedni az arénába, így rengeteg játékosra lesz szükségük a világ minden tájáról.

Egyelőre sem a versenyszámokat nem ismerjük (valószínűleg elővesznek majd minden játékot az első szezonból), sem a vetélkedő indulásának pontos dátumát. Akárhogy is, izgalmas lesz figyelni majd, hogy hogyan oldják meg a valóságos rekreációt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)