Hirdetés

A Netflix állítólag több nagyszabású projektet is kukáz, miközben a részvényei bezuhantak

|

Ez sem az a válasz, aminek örülni fognak a csökkenő számú előfizetők.

Hirdetés

Nincs egyszerű helyzetben a Netflix, hiszen több oldalról is szorongatják a versenytársak, miközben előfizetőket is veszít, többek között az ukrajnai háború és a fiókmegosztások miatt. Ezt nem csupán azzal próbálja meg orvosolni, hogy megszünteti a profilok megosztását, hanem azzal is, hogy elérhetővé tesz majd egy új előfizetői csomagot, ami az eddigieknél olcsóbb lesz, viszont reklámok is lesznek benne. Érthető módon nem sokan örültek ezeknek a bejelentéseknek, így a vállalat részvényei is komoly zuhanásba kezdtek.

A streamingszolgáltató nem bánik finoman a tartalmaival sem, az a sorozat vagy film, ami nem teljesít az elvártak szerint, bizony nem kap folytatást, több fájó kaszálás is volt az utóbbi időben a Netflixnél. 

Hirdetés

Azonban miközben sorra kerülnek bejelentésre olyan újdonságok, mint a Jackass 4.5, a Robbanó cicák animációs sorozat és a következő Kémkölykök film, a jelentések alapján számos tervezetet törölt is a vállalat. A The Wrap számolt be róla, hogy forrásaik szerint több nagyszabású projektet is kukáztak a Netflix animációs részlegénél, ezek közül pedig a rajongók által régóta várt Bone a legfájdalmasabb. A Jeff Smith által írt és illusztrált képregénysorozat adaptációját még 2019-ben jelentették be, de azóta sem sikerült összehozni azt, és már nem is fog megvalósulni a vállalatnál. 

Szintén a képzeletbeli vágóhídon landolhatott a boszorkányos Toil and Trouble, valamint a The Wits is, ami Roald Dahl kedvelt gyerekkönyvét dolgozta volna fel animációs sorozatként, noha a Netflix ragaszkodik hozzá, hogy még aktívan dolgoznak rajta. Egyelőre nem tudni, hogy mi lesz a Bone, a Toil and Trouble, valamint a The Wits sorsa. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)